Regeling Koude Toeslag; bericht vanuit de gemeente

Hier een bericht vanuit de gemeente m.b.t. de voortgang van de Koude Toeslag. Wij hebben jullie hier in november jl. over geïnformeerd.
Allereerst dank voor het opsturen van de informatie waardoor wij als gemeente een goed beeld hebben van de huidige situatie binnen Wageningen. Het is belangrijk om te zien dat geen van alle sportverenigingen in een kritieke financiële toestand verkeerd. Echter kan dit beeld veranderen op (korte) termijn. Mede daarom willen wij als gemeente zo snel als mogelijk een regeling opzetten voor o.a. de sportverenigingen binnen Wageningen.
In de weken na de uitvraag zijn er verschillende regelingen opgezet vanuit het Rijk en de provincie wat betreft energietoeslagen. Als gemeente zijn wij nu aan het onderzoeken van welke regelingen wij gebruik kunnen maken. Als deze gelden ontvangen zijn zullen wij kijken naar een passende regeling voor de Wageningse sportverenigingen.
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben dan kunt u mij bereiken via dit mailadres: alexander.sijtsma@wageningen.nl

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.