Sport- en Beweegakkoord

Projecten indienen

Heb je een idee voor een project, mail deze dan naar de sportakkoord@sportraadwageningen.nl. De regiegroep  gaat de aanvraag toetsen en geeft uiterlijk z.s.m. een terugkoppeling over je ingediende aanvraag. Hieronder de link naar het Format Projectplan Sportakkoord Wageningen.

Netwerkbijeenkomsten

Tevens zullen er over het jaar verscheidene netwerkbijeenkomsten georganiseerd worden om de processen van jullie allen te volgen, elkaar te inspireren en elkaar ook te vinden om gezamenlijk te werken aan alle ideeën en geformuleerde ambities.

Hoe het proces er binnenkort uit zal zien, wordt gemeld op de website van de Sportraad Wageningen. Ook worden regelmatig Nieuwsbrieven gestuurd met de laatste sportinformatie.

Sport- en Beweegakkoord Wageningen
Laatste Nieuws

Wil  je weten welke projecten er zijn goedgekeurd en waarvoor het goed is ingezet? Bekijk dan onze Infografic en je bent meteen op de hoogte.

Ook meedoen?

Vul het formulier

Format Projectplan Sportakkoord Wageningen

in zodat je aanmelding beoordeeld kan worden.

Je ontvangt bericht van ons. Liever direct contact omdat je wilt overleggen over het al dan niet aandragen van je idee? Neem dan hier contact op.

Over het Sport- en Beweegakkoord Wageningen

In interactieve bijeenkomsten kwamen begin 2020 Wageningse inwoners, vrijwilligers en professionals van allerlei achtergronden bij elkaar. Sport, zorg, welzijn, bedrijfsleven, onderwijs, overheid en non-profit. Samen formuleerden zij ambities deze thema’s:

  • Inclusief sporten en bewegen
  • Vitale sport- en beweegaanbieders,
  • Vaardig in bewegen van jongs af aan
  • Gezond door sporten en bewegen
Op basis van die ambities zijn vervolgens ruim 30 concrete ideeën uitgewerkt: de stappen om die ambities te realiseren. Deze ideeën vormen de vertaalslag van de droom naar dóen: samen werken aan een gezond en actief Wageningen waar iedereen kan meedoen met sporten en bewegen!

Het Wageningse Sport- en Beweegakkkoord wordt mede mogelijk gemaakt door...

Sportraad Wageningen

Sportservice Wageningen

Gemeente Wageningen

Alle betrokkenen!

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het Sport- en Beweegakkoord?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

Nieuws

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.

25 maart: Opening "Wageningen on the Move"

Voeg je header hier toe