Interactieve inspiratiesessie ‘’een blik op toekomst’’

Aansluitend aan de ALV organiseren de Sportraad en Sportservice Wageningen een interactieveinspiratiesessie ‘’een blik op toekomst’’. Het ergste van covid-19 is achter ons. Nu is het tijd om plannen te smeden voor de toekomst. Welke koers wil de vereniging varen? Wilt u graag aan de slag met vrijwilligersbeleid, of zich juist meer maatschappelijk inzetten met verschillende activiteiten!? Denk hier alvast over!

In deze sessie werp je een andere blik op kansen voor je vereniging. Middels anders denken, of noem het omdenken, stap je uit de geijkte denkpaden en kijk je met een frisse blik naar uitdagingen en kansen voor de toekomst.
Resultaat? Een flinke aanzet tot anders denken en praktische ideeën, soms uit de onverwachte hoek. Met snelheid, interactie en een lach.
We gaan aan de slag met de vraagstukken en uitdagingen uit de groep. Denk daarom alvast na over een vraag, te beginnen met ‘hoe’. Bijvoorbeeld: ‘Hoe kunnen we…? / ‘Hoe zorgen we ervoor dat…?’ Een van de tools die we inzetten is de Rode Kaart. Wil je deze alvast downloaden? Dat kan Rode-Kaart-Algemeen.

De sessie wordt begeleid door Kyra en Daniëlle van Start2Create. Een aantal van jullie kent Start2create van een eerdere sessie in 2018. Het leuke van het omdenken is dat er altijd nieuwe ideeën ontstaan en dat iedereen het vanuit zijn of haar eigen bril bekijkt! U gaat gegarandeerd geïnspireerd en met nieuwe ideeën naar huis.

Programma dinsdag 12 april

19.15 – 19.30u  Inloop, locatie sporthal het Binnenveld, Marijkeweg 23 Wageningen
19.30 – 20.15u   ALV Sportraad
20.15 – 21.45u   Inspiratiesessie ‘’Een blik op de toekomst’’
21.45 – 22.15u   Afsluitende borrel

Deelname is gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Deelname met meerdere bestuursleden is mogelijk, iedereen is van harte welkom. Stuur een mail naar info@sportraadwageningen.nl en vermeld dan ook voor welk onderdeel ALV en/of inspiratiesessie u komt. Nogmaals DIT WIL JE NIET MISSEN!

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.