Wagenings sportakkoord: hernieuwde kennismaking op donderdag 23 mei a.s.

HEEL WAGENINGEN IN BEWEGING

Dit jaar is het alweer 4 jaar geleden dat ruim 40 partijen, zoals Sportclubs, onderwijsinstellingen, diverse partijen uit het maatschappelijk domein, politiek en de Wageningse samenleving het Wageningse Sportakkoord hebben ondertekend. En dat alles met als doel, meer Wageningers in beweging te krijgen!!!
Inmiddels zijn meer dan 50 projecten gehonoreerd. Dit willen we vieren en delen met de Wageningse samenleving.

Vanaf januari 2024 is Sportakkoord II van start gegaan. En ook nu weten veel instanties ons te vinden. Echter, wij zijn tot de conclusie gekomen dat veel organisaties die getekend hebben, thans andere bestuursleden hebben, die (misschien) niet helemaal op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het Sportakkoord. Ook zijn er nieuwe aanbieders op het gebied van Sport en Bewegen.

Daarom organiseren Sportraad, Sportservice de Vallei (Wageningen) en de Regiegroep op donderdag 23 mei a.s. een zg. Sportcafe in Sporthal “Het Binnenveld” (Marijkeweg) om iedereen weer eens bij te praten. Maar ook om een aantal “Good Practises” te presenteren en om met de aanwezigen nieuwe ideeën op te doen.

Om het Sportakkoord, zeker voor sportclubs, goed uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat zij voldoende toegerust zijn. Niet alleen qua vrijwilligers, maar ook qua kennis en structuur. Het Sportakkoord biedt ook hiervoor mogelijkheden om deze Sportclubs te versterken.

Sportwethouder Anne Janssen zal de avond openen. In de volgende Nieuwsbrief zullen we het volledige programma preseteren.
Noteer alvast de datum: donderdagavond 23 mei!!!
Meerdere personen van een organisatie zijn welkom!!!

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.