Scylla naar Set-Upclub

Een mooi voorbeeld van professionalisering binnen de sportclub via het Sportakkoord vindt momenteel plaats bij volleybalvereniging Scylla. Zij volgen het Set-up club programma van de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo). Het programma focust niet alleen op sportieve prestaties, maar ook op de organisatorische en maatschappelijke rol van de vereniging.

Wie volgt hun voorbeeld!!!

Scylla heeft de resultaten van de workshops NaFIGeren® van de ProjectPiloot® verwerkt tot 51 thema’s, waarna het programmateam dit terug heeft weten te brengen tot 29 “centrale” thema’s. Samen met het bestuur van Scylla hebben ze een top 3 bepaald op het gebied van:

  • Wat we willen bereiken en waarom (behoeften),
  • Wat we daarvoor nodig hebben (middelen, systemen) en
  • Hoe we dat willen gaan realiseren (communicatie, verbinden tussen mensen).

Zonder deze sterke fundering blijft het drijfzand en zullen zij nauwelijks vooruitkomen.
Scylla Wageningen staat aan de vooravond van een transformatie.
Samen zetten zij stappen naar een toekomst waarin ze niet alleen excelleren in volleybal, maar ook een hechte gemeenschap vormen. Een sterk clubgevoel in een inspirerende omgeving en fijne sfeer. Dat is wat de leden willen.
Mocht jouw vereniging ook hulp nodig hebben, neem dan contact op met de Sportraad of Sportservice De Vallei (om de mogelijkheden binnen het Sportakkoord te bespreken).

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.