Uitnodiging Informatieavond Sportakkoord Wageningen 2.0

Sportraad Wageningen en Sportservice de Vallei afd. Wageningen nodigen jullie uit voor een informatiebijeenkomst over het Sportakkoord Wageningen 2.0.
Datum: maandag 27 november a.s.
Locatie: Kantine Sporthal “Het Binnenveld”, Marijkeweg 23, Wageningen
Inloop vanaf 19:30 uur. Aanvang 19:45 uur.

Sportakkoord Wageningen 2.0 is het vervolg op het Sport- en Beweegakkoord wat in juli 2020 door meer dan 40 Wageningse organisaties is ondertekend. Sportakkoord Wageningen 2.0 loopt van 2023 t/m 2026, waarbij er jaarlijks  €22.314 te verdelen is, m.u.v. 2026 dan is het budget €17.157.

Omdat het aantal thema’s is verhoogd en er ook wat meer mogelijkheden tot aanvragen zijn, wordt deze mail verstuurd naar ruim 490 adressen van organisaties die op enige wijze iets met Sport en Bewegen van doen hebben.

Tijdens de avond zullen wij het Sportakkoord Wageningen 2.0 verder toelichten en bestaat uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Via een interactief onderdeel willen wij de aanwezigen alvast ideeen op laten doen m.b.t. de diverse mogelijkheden een project aan te vragen.

I.v.m. de voorbereidingen vragen wij u om uw organisatie incl. namen en mailadressen aan te melden  via info@sportraadwageningen.nl.

Lees alles over het Wagenings Sportakkoord 2.0 op onze WEBSITE.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.