Campagne: “de sport wordt rookvrij”

Van 27 tot 30 november geven NOC*NSF en de Rookvrije Generatie de rookvrije sport weer een boost met de campagne ‘de sport wordt rookvrij’. NOC*NSF, sportbonden en de Rookvrije Generatie delen via social media berichten en video’s om sportclubs te motiveren rookvrij te zijn. Voormalig topsporters Teun de Nooijer, Michaëlla Krajicek en Frank de Boer roepen alle clubs en clubbestuurders van Nederland op om rookvrij te worden. Ze gingen op bezoek bij hun club waar ze als jeugdlid actief waren. Toen roken in de kantine, kleedkamer en langs het veld nog heel normaal was. Zie communicatiekit: Communicatiemiddelen De sport wordt rookvrij – NOCNSF

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.