Gemeente Wageningen: sportiefste gemeente van Nederland

Volgens een onderzoek vanverzekeraar FBTO is de gemeente Wageningen de sportiefste gemeente van Nederland. In Wageningen wonen veel sportende mensen. Er zijn hier veel sportclubs en veel inwoners hebben een sportabonnement. Ook hebben veel scholen een vignet voor sport en bewegen en zitten er veel inwoners vaak op de fiets!
Dat scholen in Wageningen een vignet voor Sport en Bewegen hebben is voor een heel groot deel te danken aan Sportservice De Vallei Wageningen. Zij zijn niet alleen actief richting het onderwijs, maar bieden Sport- en Beweegactiviteiten aan voor diverse doelgroepen, meestal in samenwerking met locale sportaanbieders!!
Lees hier het hele onderzoek.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.