Wageningen Vitaal

Sportservice De Vallei richt zich met Wageningen Vitaal op mensen vanaf 55 jaar die graag actief willen worden en/of blijven. Plezier in het bewegen staat hierbij voorop! Het programma bestaat uit een fittest met beweegadvies. Daaropvolgend is er de mogelijk om deel te nemen aan een Cursus Valpreventie en/of een tien-weeks beweegprogramma.

Het beweegprogramma vindt plaats vanaf vrijdagochtend 27 oktober elke week plaats van 10:15 tot 11:15 uur. Elke week zal er een andere beweegaanbieder uit Wageningen zijn/haar aanbod presenteren. Op deze manier kunnen deelnemers kennismaken met het huidige beweegaanbod in Wageningen en sportaanbieders nieuwe deelnemers verwelkomen. Gedurende tien weken zijn mensen in beweging, leren ze nieuwe mensen & beweegvormen kennen, wat de basis legt om ook te blijven bewegen.

De uitgangslocatie is Sportcomplex Het Binnenveld in Wageningen. Momenteel zijn wij nog op zoek naar een sport- en beweegaanbieder die een clinic zou willen verzorgen, dit kan zowel op de eerder genoemde locatie, maar kan ook uw eigen locatie plaatsvinden.

Mochten jullie vragen hebben of hierin willen samenwerken, neem dan contact op met buurtsportcoach Sylvano Hendriks: 06-46815044 of sylvano.hendriks@sportservicedevallei.nl

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.