Hoog bezoek bij WSDV

Ontvangen persbericht van WSDV.

Hoog bezoek voor WSDV

Burgemeester Floor Vermeulen was verhinderd maar wethouder Marije Eleveld en voorzitter Henk Kuiper van de Sportraad Wageningen waren donderdagavond wel present in De Doorbraak, het eigen clubgebouw van de Wageningse topdamclub WSDV. Zij wilden met eigen ogen wel eens zien en horen waar alle club- en individuele successen vandaan komen. Voorzitter Heike Verheul legde het allemaal haarfijn uit. Ook kwam de komst van een Wagenings Denksportcentrum ter sprake.

Uiteraard werd er ook door het bezoek gedamd. Op de foto moeten Henk Kuiper (rechts) en Marije Eleveld, glimlachend constateren dat opgeven voor Loet Scholma (met pet) de beste optie is. Maar ja die is, in tegenstelling tot zijn opponent Erik van Wingerden, dan ook geen product van de internationaal befaamde jeugdopleiding van WSDV.

Het daarna volgende paastoernooi telde twintig deelnemers. In de hoofdgroep won penningmeester Robert Jan van Steenbergen na een nek-aan-nek-race met Darya Tkachenko. Nieuwkomer Alexei Ovsyanko werd derde. In de tweede groep gingen de prijzen naar Kees Maliepaard, Wim van de Berg en Henk Hoksbergen. Loet Scholma ging met de ‘ontwikkelingsprijs’ naar huis.

Foto: Marcel Monteba

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.