ALV 24 april a.s.

ALV 24 april a.s. en aansluitend discussie over de te volgen rol en koers

Op 24 april a.s. houden wij onze voorjaars-ALV. Noteer alvast deze datum in je agenda. Op de agenda staan o.a. de jaarverslagen 2022 en een voorstel tot statutenwijziging. Voor dat laatste zou het geweldig zijn wanneer wij minimaal 2/3 van onze leden (= 19 leden) op deze vergadering welkom kunnen heten. Hiermee voorkomen we het uitschrijven van nog een ALV om de statutenwijziging gerealiseerd te krijgen.

Aansluitend aan de ALV wil het bestuur graag in discussie met de leden (en andere aanwezigen) om te praten over  de rol van de Sportraad in de Wageningse samenleving en welke koers de Sportraad zou moeten varen in de toekomst.

De uitnodiging met bijbehorende stukken zullen begin april verstuurd worden.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.