30 januari Sportverkiezingen 2022 Wageningen

Iedereen heeft het natuurlijk al lang gelezen, maar toch. Op maandag 30 januari a.s. worden in 9 categorieën de winnaars van de Sportverkiezingen in Wageingen bekend gemaakt.

Uitnodiging Sportclubs en Politiek

Bestuursleden van alle sportclubs en de raadsleden van de gemeente Wageningen worden hierbij speciaal uitgenodigd aanwezig te zijn. Niet alleen ben je dan getuige van wat de Wageningen sportief te bieden heeft, maar tevens de gelegenheid om (na afloop) eens met elkaar kennis te maken en ideeën uit te wisselen.

Hoewel helaas niet in alle categorieën voldoende aanmeldingen waren om met 3 genomineerden te komen, is de organisatie erg blij dat na 2 jaren zonder verkiezingen, deze nu weer geprogrammeerd staan. Bijzonder dit jaar is dat ook bij de WUR ingeschreven topsporters genomineerd kunnen worden in de categorie “Topsporter”.
Namens de gemeente zullen burgemeester Floor Vermeulen en (tijdelijk) wethouder Sport Guido van Vulpen acte de préséance geven. Namens de WUR zal Rector Magnificus Arthur Mol aanwezig zijn.
Zij zullen samen met spreekstalmeester Robbert Kamphuis de diverse winnaars bekend maken en de bijbehorende prijzen uitreiken.
Een heuse huisband luistert de avond op met muziek.
De Sportverkiezingen 2022 worden gehouden in Sporthal “Het Binnenveld” aan de Marijkeweg te Wageningen. Inloop vanaf 19.30 uur; aanvang 20.oo uur.

Klik HIER voor de volledige lijst van genomineerden.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.