Promoot je club tijdens de Wageningse Molenmarkt

De voorbereidingen voor de 44ste Molenmarkt zijn al in volle gang! Dit jaar zal de Molenmarkt op zaterdag 10 september plaatsvinden, rondom de Molen de Vlijt. We, en hopelijk u ook, kijken ontzettend uit naar een traditionele Molenmarkt, na twee lege jaren.

Op de Molenmarkt staat duurzaamheid voorop. Als thema hebben we dit jaar gekozen voor ‘Kringlopen’. Op Wikipedia wordt een kringloop als volgt uitgelegd: “Een kringloop of cyclus is een proces waarbij enkele stadia elkaar opvolgen, maar uiteindelijk de uitgangstoestand weer wordt bereikt.” En dat past mooi bij het duurzame karakter van de Molenmarkt. Want wat is duurzamer dan dat een speelgoedje van het ene Wageningse kind bij het andere belandt via onze traditionele kleedjesmarkt? We zijn het thema nog verder aan het uitwerken, maar u kunt activiteiten verwachten als: uitreiking van de Kringloopgriffel onder de marktkramen en kettingverhalen van mensen uit verschillende Wageningse wijken. Want ook voor mensen is het fijn en belangrijk om te weten hoe ze met elkaar verbonden zijn. Voor nu: reserveer zaterdag 10 september alvast in uw agenda!

Op de Molenmarkt komen jaarlijks zo’n 8 á 10.000 bezoekers. Dit maakt het een mooie aangelegenheid om uw sportvereniging van achter een kraam en/of met kleine speelse activiteiten onder de aandacht te brengen. Reserveer HIER een kraam (€30,00) om meer mensen te verbinden met jouw sportclub.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.