Fruit naast friet

JOGG-Teamfit is een initiatief van JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst) en helpt sportlocaties in het hele land kosteloos om kantinebezoekers te verleiden tot de gezondere snacks en drankjes door advies te geven over een gevarieerd assortiment, een gezondere uitstraling en het enthousiasmeren van de leden van de club voor dat gezondere aanbod. Stap voor stap op het tempo van de sportlocatie.

Niet door patat en bier te verbieden, maar door daarnaast gezondere alternatieven aan te bieden en die goed zichtbaar te maken. Er is op die manier voor iedereen iets lekkers verkrijgbaar en is het voor iedereen gezellig in de kantine. Zo wordt de gezondere keuze de makkelijke keuze.

De JOGG-Teamfit aanpak is gebleken positief voor de clubkas. Geadviseerde clubs zagen hun omzet met 10,2% stijgen.

Naast het kantineaanbod, kunnen we je ook helpen bij het rookvrij maken van jouw sportterrein en verantwoord alcoholgebruik in jullie kantine. Veel sportbonden o.a. KNVB, KNKV, KNZB, KNHB, KNLTB, Atletiek Unie en NOC*NSF zijn partner van JOGG-Teamfit en zij steunen hun verenigingen met deze positieve stappen.

Sportservice de Vallei (Wageningen) en Désirée komen graag bij jullie op locatie langs om te kijken waar jullie graag hulp bij willen. Désirée leert jouw vereniging graag kennen en vertelt je over de aanpak die jullie praktisch en in kleine stappen kan helpen een gezondere sportomgeving te creëren. Daarbij geeft ze inspirerende voorbeelden wat ook een gezondere clubkas kan betekenen.

We kijken uit naar jullie reactie en hopen je binnenkort op jouw club te zien!

Jullie JOGG-Teamfit Coach is: Désirée Holstege  (06-50550932)

Verenigingsadviseur in gemeente Wageningen: Berry Hellegering.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een antwoord

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.