25 maart Opening Beweegroute

Op vrijdag 25 maart opent sportwethouder Anne Janssen de Wageningen Beweegroute “Wageningen on the Move”. Op initiatief van meerdere partijen uit de sport- en gezondheidswereld zijn in en rond Wageningen 3 routes uitgezet van diverse lengtes. Je kunt de routes wandelen, joggen of hardlopen. Onderweg kom je per route zo’n 10-tal zg. sportspots tegen, waar je, nadat je de QR-code gescand hebt, een fitnessoefening kunt doen. De oefeningen worden op 3 niveau’s aangeboden (beginners, redelijk geoefend en geoefend). De oefeningen worden ondersteund door een video film. Er zijn ook een aantal afkortingen ingelast in de routes voor degenen die minder tijd hebben. Op onze speciale Wageningen on the Move pagina, vind je (veel) meer informatie.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.