Corona nieuws: Subsidies voor clubs als compensatie op controle QR-codes

Horeca, binnensportlocaties, sportkantines en kunst- en cultuurlocaties moeten op dit moment het coronatoegangsbewijs controleren voordat personen naar binnen mogen. Dit controleren kost extra tijd en geld. Daarom heeft de landelijke overheid besloten gemeenten daarvoor 1 keer geld te geven. De gemeente Wageningen stelt dat bedrag nu vrij; ongeveer 103.000 euro. Om dit zo eerlijk mogelijk te verdelen, heeft elke organisatie recht op een subsidiebedrag van maximaal 750 euro. U kunt dit bedrag vanaf nu online aanvragen. Dit kan tot 1 april 2022.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.