BC de Kantiljs sluit zich aan bij de Sportraad

Per 1 januari a.s. sluit de badmintonclub de Kantjils zich aan bij de Sportraad Wageningen. Badmintonclub de Kantjils is opgericht in 1970. Ze typeren zichzelf als een leuke, sociale club met al jarenlang een ledenaantal van rond de 135. Iedereen is welkom: van competitiespelers tot recreanten en van jong tot oud. Leeftijdgrenzen kennen ze niet!

Het bestuur van de Sportraad is zeer verheugd met hun aansluiting. Hoe meer sportaanbieders zich aansluiten, zoveel te sterker staat de Sportraad om de belangen van de Wageningse sporters te behartigen en vertegenwoordigen. Nog meer niet aangesloten sportaanbieders kunnen (indien de corona-maatregelen dit toelaten) een bezoek van het bestuur verwachten.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.