Sportclubs en hun afval

Door afval te verminderen en te scheiden werken we toe naar een schonere en circulaire wereld waarin afval straks niet meer bestaat. Met afval scheiden streven we naar minder afval en vervuiling, slimmer gebruik van grondstoffen en minder CO 2 -uitstoot. Hier kun jij je steentje aan bijdragen!

Voor verenigingen gelden andere regels dan voor particulieren, omdat het afval onder het ‘bedrijfsafval’ valt. De gemeente is dan ook niet de partij die dit afval ophaalt. Wel willen de Gemeente Wageningen en de Sportraad meewerken aan het streven om afval goed te recyclen.

Daarom inventariseert de Sportraad op dit moment met het afval bij de vereniging omgaan.

Op basis van deze reacties zullen we jullie informeren wat de mogelijke vervolgstappen gaan worden. Wij kijken bijvoorbeeld naar een mogelijkheid om verenigingen met elkaar in contact te brengen om gezamenlijk door te praten over dit thema.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.