#MEEDOEN; bewoners van het AZC doen graag mee!!

Al jarenlang zijn bewoners van het AZC actief als vrijwilliger bij Wageningse maatschappelijke organisaties. Sinds januari 2021 doet het Vrijwilligers Centrum mee aan het landelijk project #meedoen.

Op beide AZC locaties hebben we samen met de COA een #meedoenbalie gerealiseerd. Elke week kunnen bewoners langs komen om te kijken waar zij aan mee willen doen in Wageningen.

Zo hielpen zij mee met het opzetten van de start en finish van de Veluwe loop. Ook hielpen zij tijdens de wedstrijd met het uitdelen van lunchpakketen. Daarnaast waren er bewoners actief bij Happietaria. Een pop-up restaurant dat geld ophaalt voor een goed doel. Zij hielpen mee met koken, eten inpakken en bezorgen.

Heeft jullie organisatie klussen liggen waar extra handen bij gewenst zijn? Of zou je graag bewoners van het AZC betrekken bij je organisatie maar weet je niet hoe?

Meedoen of vragen?
Bel, app of mail Merlijn van Schayk, participatie@vcwageningen.nl of 06 212 93 388. Zij denkt graag mee in het mogelijk maken van vrijwilligerswerk voor deze doelgroep.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.