Sportdebat 23 november wordt een videobijeenkomst!

We vinden het niet leuk dat een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is, maar maar willen toch graag horen hoe de Wageningse politieke partijen Sport- en Bewegen terug laten komen in hun verkiezingsprogramma’s.

Daarom hebben we besloten om de bijeenkomst door te laten gaan via video.

Sportaanbieders krijgen dan toch de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van de Wageningse politiek.

Dus wil je als verenigingsbestuurder, andersoortige sportaanbieder of gewoon als burger in discussie met raadsleden over hun politieke standpunten m.b.t. Sport en Bewegen?? Meld je aan voor deze avond door een mail te sturen naar info@sportraadwageningen.nl o.v.v. je naam en de organisatie die je vertegenwoordigt.
Ook de politici (voorzover nog niet is gedaan) kunnen zich aanmelden via deze link.

Het programma kent geen pitches, maar wij willen met alle aanwezigen in gesprek over hoe het Manifest Sport en Bewegen het best te gebruiken is.

Onze gespreksleider zal ons door de digitale bijeenkomst loodsen en alle aanwezigen de mogelijkheid bieden zijn/haar inbreng te geven.

Wanneer jij je hebt aangemeld, krijg je een link toegezonden waarmee je kunt deelnemen aan de bijeenkomst.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.