Anne Janssen: nieuwe wethouder Sport!

Zoals u misschien al weet is Anne Janssen per 1 september 2021 de nieuwe wethouder Sport. Haar eerste reactie: “Ik ben enthousiast om met sport aan de slag te gaan. Sport ligt in het hart van de Wageningse samenleving. Sporten is gezond, het geeft de nodige ontspanning en de hele Wageningse samenleving ontmoet elkaar op de sportvelden, de kantines, en de sporthallen.”

De komende tijd staat in het teken van kennismaking. Wilt u graag kennismaken of heeft u een vraag? Dan kunt u een afspraak maken. Neem daarvoor contact op met het bestuurssecretariaat van de gemeente Wageningen. Bel (0317) 49 25 02 of stuur een e-mail naar bestuurssecretariaat@wageningen.nl.

 

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.