Wageningen on the Move!!

Op initiatief van een Wageningse inwoner kwam een aanvraag binnen bij de Sportraad en Sportservice Wageningen. Vervolgens zijn deze partijen gaan netwerken en bracht dit nog een tweetal initiatiefnemers bijeen namelijk SWU Thymos en Universitair Sportcentrum de Bongerd. Hierop volgend zijn ook Mylife en M-visio aangesloten om gezamenlijk een kilometers lange beweegroute door Wageningen te realiseren. Een mooi voorbeeld van een ketenaanpak, waar men onder het motto “Wageningen on the Move” een gezamenlijk doel nastreeft: Wageningers vitaal en actief fit houden en uitdaging om buiten in beweging te komen.
Dit betreft een route voor jong en oud, die graag actief bezig wilt zijn, met oefeningen langs de route. Af te lezen van een bordje met QR-code voor diverse oefeningen en verschillende moeilijkheidsgraden.
Totaal zijn er 5 routes ontwikkeld, oefeningen bedacht (voor beginnend, gevorderd en extra gevorderd), de eerste materialen zijn besteld, het onderhoud is geregeld, etc.
Binnenkort hopen we bekend te kunnen wanneer en hoe de eerste route(s) in gebruik kunnen worden genomen.
Op de site van de sportraad zal dan ook een “handleiding” geplaatst worden.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.