Sportakkoord: verdubbeling budget 2021!!

Het is in de Staatscourant gepubliceerd en bevestigd door de gemeente: voor 2021 is er een (eenmalige) verdubbeling van het budget. Dat betekent voor Wageningen dat er voor 2021 €40.000 te besteden is aan projecten van het Sportakkoord!!! Dat is voor dit jaar een verdubbeling!!!!
Onze ambassadeurs zullen binnen hun thema de initiatiefnemers van de diverse geopperde ideeen oproepen om een projectaanvraag in te dienen. Om nieuwe initiatieven kunnen worden aangemeld. Voorwaarde is dat ze moeten vallen binnen de thema’s:

  • Inclusief sporten en bewegen
  • Vitale sport- en beweegaanbieders
  • Vaardig in bewegen
  • Gezond door sport en bewegen

Het is een akkoord door en voor de gemeenschap: iedereen mag meedoen met ideeën en initiatieven voor een actiever en gezonder Wageningen, zodat iedereen kan meedoen met sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Als sporter, vrijwilliger of langs de lijn. Met of zonder beperkingen. Jong en oud.

De regiegroep gaat de aanvraag toetsen en geeft z.s.m. een terugkoppeling over je ingediende aanvraag.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.