Sportakkoord: Sportbieb SAM, een nieuw project!!

Sportbieb SAM staat voor “Samen Actief Meedoen”. Het is een gratis sport- en speluitleen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen zich gratis aanmelden en sport- en spelmaterialen lenen met een persoonlijke SAM pas. Het hoofddoel van deze Sportbieb is het samen buitenspelen stimuleren. Kinderen kunnen vrij spelen als de sportbieb open is, ook worden er verschillende activiteiten gedaan. Buiten spelen is namelijk niet alleen leuk maar ook nog eens heel gezond. Het sport- en spelmateriaal mag alleen op de locatie gebruikt worden. De Sportbieb is een initiatief van Sportservice Wageningen (i.s.m. Solidez) en wordt gedraaid door vrijwilligers uit de buurt.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.