Kandidaten gezocht voor een Jeugdlintje!

De gemeente reikt in 2021 weer de jeugdlintjes uit en zoekt daarvoor kandidaten. Het Wageningse Jeugdlintje is voor jongeren van 6 tot en met 17 jaar die iets bijzonders hebben gedaan voor anderen of voor onze stad. Met het jeugdlintje willen we deze jonge inwoners bedanken voor hun inzet. Het lintje is ook bedoeld als aanmoediging voor henzelf en anderen om door te gaan met het goede werk. Jongeren kunnen ook als groep een lintje krijgen. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.