Totaal 3 projecten al toegekend

Afgelopen december zijn er weer twee aanvragen toegekend, waarmee het totaal op drie komt. We noemen ze hieronder nog eens.

  1. Frisbeekastjes in een park. Speel het spel frisbee door een frisbee uit een van de kastjes te lenen en na afloop terug te leggen. Een initiatief van Discover: Ultimate Frisbee Wageningen
  2. Schoolsurvivalzwemmen bij en door Zwembad de Bongerd. Met een 5-weeks speels zwemprogramma werken aan de zwemvaardigheid en zelfredzaamheid. De Piekschool is de 1e school die gaat deelnemen.
  3. De inzet van de MQ-scan door Sportservice Wageningen bij OBS de Wereld en Tarthorst. De MQ-scan meet de motorische vaardigheid bij kinderen. Hierop kan door de omgeving (o.a. school, Sportservice, sportverenigingen) beter ingespeeld worden op een passend beweegaanbod.

Ondanks of dankzij corona blijven ook nieuwe ideeën opborrelen. Ook zullen onze ambassadeurs regelmatig de meewerkers, meedenkers of andere ondersteuner “achter de broek aan zitten” om waar mogelijk de projecten op te starten of te informeren naar de stand van zaken.
Vanuit de regiegroep houden we alle relevante sportontwikkelingen in de gaten en zullen zeker niet schromen om indien zich een interessant project aandient, deze aan jullie voor te stellen.
De volgende deadline voor het indienen van projecten is 5 februari. hieronder het volledige schema.

Aanvraag Uiterlijke datum
Eerste aanvraag mogelijkheid 02-10-20
Tweede aanvraag mogelijkheid 04-12-20
Derde aanvraag mogelijkheid 05-02-21
Vierde aanvraag mogelijkheid 02-04-21
Vijfde aanvraag mogelijkheid 04-06-21

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.