Kwijtschelding Huur!

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 12 januari besloten de huren kwijt te schelden over de periode 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 voor de amateursportverenigingen die huren van de gemeente Wageningen.
De gemeente verwacht hiervoor (deels) gecompenseerd te worden door de verlenging van de Regeling Tegemoetkoming Sportaccommodaties (TVS) door de rijksoverheid. Huurders van de gemeente Wageningen krijgen in de komende periode vanzelf bericht over de wijze waarop de huur wordt verrekend.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.