18 februari: save the date for Erik Scherder

Op 18 februari 2021 zal Erik Scherder op een symposium voor professionals een inspirerend verhaal komen vertellen. E.e.a. in het kader van de beweegcampagne “ik beweeg elke dag”, die in januari van start gaat. Erik Scherder is ambassadeur van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG).

Een van de activiteiten is de organisatie een “week van de gezonde jeugd” van 18-26 februari 2021 in Wageningen. Tijdens deze week worden verschillende activiteiten georganiseerd voor professionals, ouders en kinderen om een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen. Zet de datum alvast in de agenda! Meer informatie volgt in januari 2021.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.