Nieuwe Toekomst Sport

Als gevolg van het Coronavirus en toenemende financiële tekorten bij de gemeente Wageningen heeft de gemeenteraad plannen ontwikkeld waarin de Nieuwe Toekomst beschreven wordt. Op basis van 8 thema’s, waarvan Sport en Cultuur er een is, wordt nieuw beleid ontwikkeld en een geheel herziene begroting opgesteld. Begin januari wordt dit plan door de gemeenteraad vastgesteld. Vooralsnog lijken Sport en Cultuur aan mogelijke bezuinigingen te ontkomen. Desalniettemin heeft het bestuur, n.a.v een besluit in de recente ALV, een document opgesteld t.b.v. College B&W en gemeenteraad waarin zij haar ideeën m.b.t de gewenste toekomstige ontwikkelingen binnen de Wageningse sport aangeeft. De brief is HIER te downloaden.

Het bestuur heeft aangeboden om een bijdrage te willen leveren bij de totstandkoming van nieuw Wagenings Sportbeleid.

Wordt vervolgd.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.