SAM Sportief van start in Wageningen  

Deze week krijgen alle Wageningse basisscholieren van groep 1 t/m 8 het boekje van SAM uitgereikt. Genaamd SAM Sportief en dit staat voor Samen Actief Meedoen. Hierin staat heel veel verschillend sportaanbod beschreven waaraan je kan deelnemen tijdens dit schooljaar. SAM helpt graag alle kinderen de sport te kiezen die het beste bij je past.
Vanaf 5 oktober gaan alle activiteiten van start en kunnen kinderen zich dan ook al via het nieuwe platform www.wageningen-actief.nl inschrijven.

Het leuke sportstimuleringsproject SAM Sportief geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport zonder direct lid te hoeven worden. Er zijn maar liefst 28 aanbieders actief met meer dan 100 activiteiten die de kinderen gedurende het schooljaar kunnen bezoeken.  

Meer informatie?
Wie meer informatie wil of het SAM Sportief boekje digitaal wilt bekijken kan dat zien op www.wageningen-actief.nl of je kan contact opnemen met buurtsportcoach Berry Hellegering via 06 – 108 86 829 of stuur een e-mail naar berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.