Sportverenigingen in transitie

In Sportknowhow XL (een digitaal nieuwsplatform voor de sportwereld) verschijnen zeer regelmatig interessante artikelen die zeer relevant zijn voor sportbestuurders die op de hoogte willen blijven van de recenten en mogelijk komende ontwikkelingen. De afgelopen periode heeft sportonderzoeker Jan Janssens een serie artikelen geschreven over “de veranderende vereniging”, die wij graag met jullie delen. 

In het laatste deel “epiloog” is o.a. de conclusie dat in het (Nationale) Sportakkoord gesteld wordt dat “het belang van goed functionerende sportclubs wordt dik onderstreept”.

Gelukkig wordt ook in het Wageningse Sport- en Beweegakkoord hier voldoende aandacht aan besteed. Met dien verstande, wij gaan onze uiterste best doen om de Wageningse Sportclubs zodanig helpen te versterken, dat zij uitgerust zijn voor de toekomst.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.