2 juli: ondertekening Wagenings Sport- en Beweegakkoord

Na maanden van hard werken tijdens meerdere bijeenkomsten met alle geïnteresseerden/betrokkenen uit de sportwereld en met partijen uit onderwijs, maatschappelijke organisaties, gemeente en meer, is het zover.

Onze sportformateur Anneke Hiemstra heeft het Sport- en Beweegakkoord klaar en de betrokken partijen uitgenodigd voor een plechtige ondertekening van het Wagenings Sport- en Beweegakkoord op donderdag 2 juli om 19:30 uur op het Sportcomplex “Het Binnenveld”.

Namens de gemeente ondertekent burgemeester Geert van Rumund. Uiteraard zal hij in een praatje stilstaan bij het proces van de totstandkoming van het akkoord. Ook licht Sportformateur Anneke Hiemstra het verdere proces toe tijdens haar laatste officiële optreden en geeft het stokje door aan de regiegroep van het Sport- en Beweegakkoord.

Vanwege de coronamaatregelen kent de bijeenkomst een sober karakter. Alleen de vertegenwoordigers van de partijen die het Sport- en Beweegakkoord tekenen en een bijdrage leveren aan de invulling van de geplande initiatieven worden uitgenodigd.

Download HIER het Wagenings Sport- en Beweegakkoord.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.