Nominaties Sportcafe 2019

Op donderdag 12 december 2019 zal het jaarlijkse Sportcafé van de stad Wageningen weer plaatsvinden. Tijdens het Sportcafé zullen de sportvrouw, sportman en sportploeg van 2019 bekend worden gemaakt. De prijs ‘Sporttalent’ wordt uitgereikt in drie leeftijdscategorieën: 6-12 jaar, 13-14 jaar en 15 t/m 16 jaar. Er is een trofee voor een bijzondere prestaties. Op deze wijze kunnen bijvoorbeeld ook schoolsportteams een prijs krijgen. Voor deze verkiezing hebben wij uw inbreng nodig!!
Als u een sportvrouw, sportman, sportploeg en/of sporttalent wilt nomineren voor de titel voor 2019, kunt u het online formulier invullen. Geeft u bij de nominatie ook een uitgebreide motivering, inclusief geleverde prestaties in 2019 met indien mogelijk een recente foto of filmpje van goede kwaliteit. De nominatie hoeft niet per se een sporter of sportploeg uit uw eigen vereniging te zijn.
De nominaties dienen vóór 15 november 2019 binnen te zijn.
Er dient te worden voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De genomineerden hebben in het lopende seizoen (bijv. 2018/2019 bij veldcompetitie) of in lopende het jaar een of meerdere aansprekende prestaties geleverd in een door de NOC*NSF erkende tak van sport.
  • Genomineerden in de categorieën sportman/sportvrouw/sporttalent/ vrijwilliger dienen woonachtig te zijn in Wageningen.
  • Teamleden van genomineerde teams hoeven niet in Wageningen woonachtig te zijn.
  • Onder professioneel sporter wordt verstaan: iemand die geld verdient met zijn sport om daarmee (voor een deel) in zijn/haar levensonderhoud te voorzien. Het is daarmee de belangrijkste tijdsbesteding.
  • Prestaties van amateur sporters mogen ook behaald zijn in officiële wedstrijden voor ‘masters’ (veteranen).
  • Sporttalenten hebben al op regionaal of misschien zelfs al op (inter)nationaal gebied kampioenschappen gewonnen of aansprekende prestaties geleverd.
  • Een talent mag slechts 1x in een leeftijdsgroep tot talent worden gekozen. Wel kan hij/zij wanneer ze daarvoor de leeftijd heeft opnieuw in een hogere klasse tot talent genomineerd/verkozen worden.
  • Alleen 1e teams (standaardteams), senioren of jeugd komen in aanmerking voor de verkiezing van sportploeg, dus niet reserve-teams of lagere teams.
  • Binnen de categorie ‘Bijzondere sportprestatie’ vallen:
    • sportieve prestaties van schoolsportteams
    • speciale sportprestatie

NOMIMEREN?? VIA deze LINK

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.