Straatvoetbal: een leuke manier om lekker buiten te spelen

Sinds 2008 zet de KNVB met het straatvoetbal in op het vergroten van de voetbalbeleving en het spelplezier bij de jeugd. Met het KNVB Straatvoetbal heeft de KNVB de ambitie voorop te lopen in vernieuwend voetbalaanbod en wil het kinderen stimuleren om meer buiten te gaan voetballen.

Waarom Straatvoetbal?
Straatvoetbal is de meest pure voetbalvorm waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen. Een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de veranderende behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt kinderen om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren sportplezier.

Meld je aan gratis aan!
Elk jaar stellen we een gratis materialenpakket en één veldboarding beschikbaar aan gemeenten en lokale sportinitiatieven die een straatvoetbaltoernooi organiseren. Wil jij gebruik maken van de gratis faciliteiten? Klik HIER om je aan te melden.
Zorg dat je snel bent met het aanmelden van je lokale toernooi. We hebben de mogelijkheid om maximaal 40 gemeenten te faciliteren, vol=vol.

Materialenpakketten
De materialenpakketten die besteld kunnen worden, bestaan uit:

  • Twee ballen
  • Twaalf hesjes
  • Medailles voor de kampioenen voor het toernooi

Het is hierbij belangrijk te vermelden dat we alleen medailles beschikbaar kunnen stellen voor maximaal zes winnende teams (maximaal vijf spelers per team).

Win een spetterende voetbalshow van Los Barrenderos of Touzani!
Om het lokaal toernooi een extra boost te geven, bieden we een select aantal gemeenten die zich aanmelden de kans om een toffe voetbalshow van Los Barrenderos of Soufiane Touzani te winnen. Los Barrenderos en Touzani zijn echte baltovenaars. Ze staan bekend om hun vette voetbalskills en entertainment. Kans maken op een spetterende voetbalshow?

Vragen?
Ook voor overige vragen, die betrekking hebben op straatvoetbal, kan je een mail sturen naar straatvoetbal@knvb.nl.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.