30 maart Vitaliteitsdag 55+

Veel verenigingen kennen verschillende doelgroepen. Mocht er binnen jouw vereniging een 55+ of ouderengroep actief zijn, maak ze dan attent op de Vitaliteitsdag 55+ op zaterdag 30 maart.

Gezond en vitaal zijn en blijven, ook als u ouder bent, dat wil eigenlijk iedereen. Voldoende sporten en bewegen draagt daar aan bij. De gemeente Wageningen en Sportservice Wageningen nodigen iedereen uit Wageningen vanaf 55 jaar van harte uit om de eigen fitheid te laten testen en een beweegadvies op maat te krijgen op de Vitaliteitsdag 55+. Deze is op zaterdag 30 maart van 13.30 tot 17.00  uur in Sporthal de Vlinder. Deelname is gratis.

Tijdens de middag volgt u drie onderdelen. Als eerst wordt uw algehele fitheid getest. Deze test wordt begeleid door fysiotherapie M-Visio. Daarnaast krijgt u inzicht in het belang van gezondheid en bewegen bij een lezing van sport- en gezondheidscentrum de Plataan. Als laatste ontvangt u een sportadvies op maat van de buurtsportcoaches van Sportservice Wageningen en kunt u een aantal sporten vrijblijvend uitproberen. Rond 17.00 uur staat in de kantine van sporthal de Vlinder een gezond hapje en drankje voor u klaar en kunt u nog even informeel napraten.

Of u nu veel of weinig sport en beweegt, de Vitaliteitsdag 55+ is voor iedereen een aanrader en geschikt. We zien u graag op 30 maart om 13.30 uur in Sporthal de Vlinder. De koffie staat voor u klaar. Wel graag even opgeven vooraf. Dat kan door te bellen of mailen met buurtsportcoach Berry Hellegering van Sportservice Wageningen via 06 – 108 86 829 of berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.