Inventarisatie wensen Sport 2019

In het VISIEDOCUMENT Sport & Bewegen 2018-2022 wat in februari 2018 bij het verkiezingsdebat voor de gemeenteraad als leidraad werd gehanteerd, stond in bijlage 6 een overzicht van wensen m.b.t. accommodaties.
In overleg met de portefeuillehouder Sport van de gemeente (in casu onze burgemeester) is afgesproken dat de Sportraad een overzicht maakt van de 5 belangrijkste doelstellingen/actiepunten uit het Visiedocument.
Daarom hierbij het verzoek aan onze achterban om via onderstaande link hun wensen m.b.t. accommodatie (nogmaals) kenbaar te maken. Uiteraard zonder enige garantie m.b.t. de realisatie zullen wij deze wensenlijst tijdens het geplande overleg in februari met de portefeuillehouderhouder.
Wil je als club je motivatie toelichten bij de Sportraad? Mail dan.

Interessant? Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Sportraad Wageningen

Belangenbehartiger van de Wageningse sport

info@sportraadwageningen.nl

Nieuws

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over de Sportraad en de ontwikkelingen in Wageningse sport.